You are currently viewing Sådan får du de billigste spil til PC

Sådan får du de billigste spil til PC

  • Post author:
  • Post category:Indlæg

Der er stadigvæk rigtig mange, der går i fysiske butikker for at købe computerspil, men det er ikke den billigste måde at anskaffe spil til PC på. Der kan være rigtig mange penge at spare, hvis man ved, hvor man skal kigge efter billige spil.

Vent på tilbud

Det giver selvfølgelig sig selv, at det er langt billigere at købe spil, når de er på tilbud end til fuld pris. Det er dog ikke altid, at man lige har lyst til at vente 6 måneder på et tilbud. Er dit ønskede spil på Steam, så er det med stor sandsynlighed stærkt nedsat i deres årlige Steam Summer Sale. Her er der meget store rabatter at hente. Alternativt kan du også vente til Black Friday, hvor mange spil også er sat ned – både i fysiske butikker og online. Det er igen på Steam, hvor du kan finde rigtig gode tilbud, men de andre platforme har normalt også meget gode tilbud at byde på.

 

Køb spil med kryptovaluta

Ved at bruge kryptovaluta, kan du få store rabatter på spil til Steam og andre platforme. Hvorfor? Fordi folk i andre lande ønsker at købe kryptovaluta, men det er ikke så nemt for dem. Derfor ønsker de at købe eksempelvis Bitcoin ved at sælge koder til spil til Steam og de andre spil platforme. I visse lande er priserne på spil i fysiske butikker meget lavere end i Danmark, så det bliver en win-win situation for jer begge.

 

Sælgeren af spillet får lov til at købe Bitcoin for kontanter ved at løbe ned i en butik og købe en kasse med en kode i. Denne får du for dine Bitcoins, som du så skriver ind på Steam. Du sparer penge, og den anden person får, hvad han vl have. Det fungerer meget godt, og det er automatiseret på mange hjemmesider. Du skal dog være opmærksom på, at du først skal købe Bitcoins, som du kan læse mere om her.

 

Køb spil på andre hjemmesider

Som der blev nævnt i det forrige afsnit om kryptovalutaer, så er der mange andre steder, hvor du kan købe spil til PC. Det behøver altså ikke være igennem officielle kilder. Der findes rigtig mange hjemmesider, hvor du kan købe de såkaldte “CD Keys” fra sælgere i hele verden.

 

Der findes faktisk også danske webshops, der gør det samme. De køber licensnøgler fra sælgere i 3. verdenslande og sælger dem videre til dig. Disse danske sælgere er normalt en del dyrere end de udenlandske, men du kan som udgangspunkt forvente bedre beskyttelse og support på dansk, hvis du vælger en dansk butik.

 

Vi håber, at du blev klogere på, hvordan du kan købe billige spil til PC. Der er rigtig mange penge at spare.