You are currently viewing Hvem har lavet Roblox?

Hvem har lavet Roblox?

  • Post author:
  • Post category:Indlæg

Hvis du gerne vil købe Roblox legetøj til dit barn, så er det nok en god idé, at du lige sætter dig helt ind i spillet først. På den måde er du mere end sikker på, at du får købt det legetøj, der giver mest mening.

Hvad er Roblox, hvem har lavet det og hvordan fungere spillet? Alle relevante spørgsmål som du får svar på lige her, og det vil helt sikkert hjælpe dig til at få foretaget det rette køb. Hvis dit barn går så meget op i Roblox, at du ønsker at købe legetøj i denne stil, så giver det også relativt god mening, at du lige sætter dig ordentligt ind i spillet.

Hvad er Roblox, hvem lavede det og hvordan fungere spillet?

Roblox udkom i år 2004, hvor det dengang kun var i en beta version, der hed DynaBlocks. I 2005 ændrede det navn til Roblox og blev udgivet helt i år 2006. Roblox blev lavet af firmaet Roblox corporation, som blev oprettet af David Baszucki og Erik Cassel. Roblox er et multiplayer online spil, hvor man har sin egen avatar. Det er et spil, hvor man kan deltage på mange forskellige måder, enten ved at joine andres verdener eller ved at bygge sin egen. Der er mange muligheder i spillet, så selvom grafikken virker lidt dårlig, så er spillet så meget mere bare på et helt andet plan. Roblox er i sig selv gratis, men du kan købe Robux, som er spillets valuta. Disse penge kan bruges til at købe fordele i spillet eller personlige ting til din avatar. Det er dog ikke en nødvendighed for at få lov til at spille.

Aldersgrænsen for Roblox og typiske spillere – sådan finder du det bedste Roblox legetøj

Roblox har ingen aldersbegrænsning. Man kan dog vælge at lave en forældrestyret konto til børn under 13, på den måde er man sikker på at der er oprettet en konto, som kun viser de dele af spillet der passer til de yngste brugere. Roblox henvender sig til børn i alle aldre, det er dog oftest spillere mellem 8-18, man ser spille spillet. Du kan købe Roblox legetøj til børn og unge i alle aldre. Nogle vil dog have mere gavn af Roblox legetøj end andre. Der er dog nogle, som godt vil have merchandise fra de spil, som de spiller mest eller er gladest for. Hvor den lidt yngre generation har brug for legetøj for at udvikle deres fantasi.