You are currently viewing Vær lækker, når du gamer

Vær lækker, når du gamer

  • Post author:
  • Post category:Indlæg

Selvom gaming traditionelt er blevet anset som lidt af en drengeting, betyder det dog ikke, at du ikke kan bære make up, mens du gamer. Det gælder i øvrigt uanset, om du er en kvinde eller mand. I dag bliver der ikke længere set skævt til, at begge køn gerne vil fremhæve det bedste fra deres udseende. Det gælder naturligvis også, når du gamer.

Ofte er webcammet også slået til under selve spillet, så du kan snakke med dine medspillere. Derfor er det også helt naturligt, hvis du gerne vil se bedst mulig ud, når du spiller. Det kan du blandt andet gøre, ved at bære den rette makeup. Læs mere om det i det følgende.

Sørg for at have de rette produkter

Hvis du gerne vil have makeup på, når du gamer, er det først og fremmest vigtigt, at du har de rette produkter. Der er nemlig standardprodukter, som enhver person bør have i sin makeuppung. På den måde har du de mest basale produkter klar, når du gerne vil lægge sminke.

Du har naturligvis også mulighed for udvide dit sortiment senere hen. Det er helt op til dig. Men i hvert fald bør du altid have følgende ting:

  • Foundation
  • Mascara
  • Læbestift

Foundation

En foundation er også blevet kaldt bruncreme tidligere. I dag bruges det navn ikke rigtigt længere. Det skyldes, at formålet med produktet ikke er at gøre dig brunere, men derimod at matche din hudfarve og lægge et fundament for hele makeuppen.

Derfor er det også vigtigt, at du finder en foundation, der passer til din hudfarve. Det er ikke usædvanligt, at et makeupbrand har mere end 20 forskellige farver, så du kan vælge den helt rigtige.

Mascara og læbestift

Mascara og læbestift er også to klassikere i enhver makeuppung. Mascara hjælper med at forlænge eller fortykke dine øjenvipper, så dine øjne bliver indrammet på flotteste vis. Denne type makeup kommer typisk i enten brun, sort eller blå farve. Her er det især din øjenfarve, der er afgørende for, hvilken farve du bør vælge.

Derimod hjælper læbestiften med at give farve til dine læber, så de fremstår bedst muligt. Du kan vælge mellem utallige nuancer, når du gerne vil have en læbestift. Det kommer nemlig helt an på din hudfarve, farven på dine tænder samt farven på dit outfit, hvilken læbestift der egner sig bedst til dig.