You are currently viewing Sådan får du et wifi-netværk, der aldrig svigter

Sådan får du et wifi-netværk, der aldrig svigter

  • Post author:
  • Post category:Indlæg

En seriøs gamer har brug for et pålideligt trådløst netværk. Det går simpelthen ikke at være hæmmet af lag, eller at miste internetforbindelsen på et kritisk tidspunkt. Hvis dit netværk nogle gange svigter, kan det være fordi din routers rækkevide ikke er stor nok til at nå til din computer. I det tilfælde kan det være en rigtigt god løsning at anskaffe en wifi booster. Denne øger rækkevidden på dit wifi-netværk, så du kan få den optimale forbindelse til internettet på din computer. Her er der nogle ting, du bør tænker over, så du kan få den bedste wifi booster til dine behov

Find den optimale rækkevidde

Der findes wifi boosters med mange forskellige rækkevidder. Det kan være meget fristende at gå efter den, der har den største rækkevidde, men dette er ikke nødvendigvis altid den bedste løsning.

Du bør gå efter en wifi booster, der rækker cirka 10 meter længere, end du har brug for i din bolig. På den måde er du sikret, at boosteren når ud til alle de nødvendige steder i boligen. Hvis du køber en, der rækker længere end de 10 meter udover boligen, får du ingen gevinst ved det. Samtidig kommer du til at bruge ekstra penge på en dyrere wifi booster, og du kommer også til at betale mere for dens forbrug af strøm.

Gå efter et lavt strømforbrug

De bedste wifi boosters bruger meget lidt strøm. Det kan være en fornuftig investering at give lidt ekstra penge for at få en højere energieffektivitet. I første omgang virker det måske som en lidt dyrere løsning, men i løbet af et par måneder vil investeringen typisk være hentet ind, fordi man sparer en del penge i strøm ved en booster, der udnytter energien effektivt.

Hvis du vil være hundrede procent sikker på aldrig at miste forbindelsen til nettet, kan det være en god idé at købe en booster med et reservebatteri. Batteriet tager over, hvis der opstår en strømafbrydelse i huset. På den måde er netværket stadig oppe at køre på trods af en eventuel strømafbrydelse.

Overvej, om du bliver påvirket af støj

Der findes wifi boosters, der er fuldstændigt støjfri. Hvis det er vigtigt for dig, bør du gå efter en wifi booster, der ikke støjer. Hvis en svag summen i rummet derimod ikke generer dig, er der penge at spare ved at anskaffe sig en wifi booster, der ikker er fuldstændigt støjfri.

Find et flot design

Wifi boosteren skal installeres et sted i dit hjem. Det er derfor vigtigt at finde en, der passer til interiøret i resten af dit hus. Du bør lægge mærke til farven på boosteren samt udformningen af den. Alternativt kan du skjule din booster i et skab, under en seng, eller du kan bygge en hjemmelavet skjuler til den, så den går i ét med omgivelserne. Mulighederne er mange, men de fleste sætter pris på at have tænkt over en eller anden form for løsning på, hvordan boosteren bliver en del af hjemmet på æstetisk vis.