You are currently viewing Hvorfor går hackere efter gaming-industrien?

Hvorfor går hackere efter gaming-industrien?

  • Post author:
  • Post category:Indlæg

Hacking i spilindustrien er ikke unormalt. Gaming er en branche, der har vokset eksponentielt i mange år. Denne vækst betyder meget større eksponering. Mere eksponering betyder normalt flere risici. Det er efterhånden blevet normalt, at hackere bryder ind i spil og udnytter dem.

 

I en analyse udført af Dreamhack i 2020 rapporterer de, at 55% af de adspurgte personer, der identificerede sig som hyppige spillere, havde fået kompromitteret en konto. Så hvorfor er gaming så spændende for hackere?

 

Økonomiske gevinster

 

Årsagen bag størstedelen af ​​hacking er uden tvivl økonomisk gevinst. Evnen til at tjene penge i den virkelige verden fra en udnyttelse i et spil er målet bag de fleste hacks. Med tilstrækkelig tid og dygtighed kan en hacker finde en sårbarhed, der er værd at udnytte.

 

Disse omfatter duplikering af genstande og ”guld”, som kan sælges. Nogle hackere kan kapre andre spilleres konti og stjæle genstande, før de forsvinder.

 

Hvis en hacker er i stand til at opnå en enorm stigning i ressourcer eller erfaringspoint, er de derefter i stand til nemt at lave konti, der er i høje levels, som kan sælges til andre spillere.

 

Ransomware-angreb

 

Ransomware-angreb er et mere ualmindeligt, men mere skadeligt angreb. Ransomware-angreb er direkte angreb på spillere og spiludviklere. Hackere får adgang til data, låser det og kræver en løsesum for at stoppe deres angreb og give ejerne deres data tilbage.

 

Et nyligt eksempel på et sådant angreb var mod CD Projekt, som bl.a. har udviklet The Witcher-spilserien. En ransomware-gruppe fik adgang til kildekoden til mange af deres spil og en lang række interne dokumenter. CD Projekt gik ikke med til at betale løsesummen, og informationer er angiveligt blevet solgt på the dark web.

 

Vil du lære mere om, hvordan du kan beskytte dig selv eller din virksomhed mod ransomware? Gå til Moxso.com.

 

Konkurrencefordel

 

Der er også dem, der hacker spil for at opnå en konkurrencefordel. De udnytter sårbarheder for at give deres in-game spillere en uretfærdig fordel. Disse omfatter misbrug af spillerværdier, stigning i levels og tildeling af uendelig mana eller liv. Ved at hacke spillet på den måde, kan hackerne skabe spillere, der er så ”overpowered”, at de altid vinder mod andre spillere.

 

Beskyt din spilkonto mod hacking

 

Det første og nemmeste du kan gøre for at forhindre hackere i at få adgang til din spilkonti og vigtige data, er at bruge stærke adgangskoder. For at skabe så gode adgangskoder som muligt skal du sørge for, at de indeholder en kombination af tal, små bogstaver og store bogstaver og specialtegn. Undgå at bruge adgangskoder, der er nemme at gætte, såsom fødselsdage og kæledyrsnavne, da disse oplysninger kan være nemme at finde på dine sociale mediekonti osv.

 

Sørg for, at du har en effektiv firewall og antivirusbeskyttelse aktiveret på din computer for at sikre, at ingen skadelige vira kan få adgang til dine data. Det er også vigtigt at sikre sig, at du har sikkerhedskopieret alle dine online filer og informationer.